Betaling

Alle licenties worden u gratis toegestuurd

U kunt veilig betalen in onze winkel met of Creditcard (Dankord, American Express, VISA / Mastercard, CartaSi, Cartes Bancaires)

 

Betaald en op je bankafschrift staat Mollie of Sgt Mollie Payments? Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat online betalingen afhandelt voor 24licenses.com en andere bedrijven. Mollie zorgt er dan voor dat 24licenses.com het bedrag ontvangt. Mollie is door De Nederlandsche Bank geautoriseerd als betaalinstelling op grond van de Europese Verordening van de Payment Services Directive / PSD. Alle gelden die Mollie voor haar klanten inzamelt, komen binnen bij de Stichting Mollie Payments en worden door de Stichting overgemaakt aan 24licenses.com. Dit is een zogenaamde "derde stichtingsfondsen" die geassocieerd wordt met Mollie. Deze constructie is ontworpen om ervoor te zorgen dat de fondsen te allen tijde worden gegarandeerd. Zelfs bij faillissement krijgt Mollie 24licenses.com zijn geld.

Mollie is een erkend bedrijf dat internetbetalingen aan derden verstrekt. Mollie verwerkt onder andere betalingen. Het mooie is dat je niet naar je bank hoeft en dat Mollie alles voor je regelt. Inloggen is eenvoudig en u kunt instellen hoe vaak u de inkomende betalingen wilt ontvangen. U ontvangt dan een creditnota van Mollie bij de betaling.

Nadat de consument heeft gekozen als betaalmethode, wordt de bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt dan plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving garandeert de bank veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.